Nazwa forum

Opis forum

#1 2009-05-27 09:58:24

Valentina

Moderator

Punktów :   

Poprawki

Ele elo 3 2 0! Dzieki naszemu wspanialemu Administratorowi Eltax'owi, mozemy sie cieszyc gra na tym wspanialym OTSie, w którym także nasz admin jest GOD'em. Eltax OTS jest wspanialy, ale do ideału mu nieco brakuje... I tu zaczyna sie wasza rola! Otóż nasz GM w swej mądrości stworzył to forum własnie po to, byscie pisali co na OTSie wam przeszkadza , co należy usprawnić itd. W końcu to wy na nim gracie i macie prawo do uczestnictwa w jego rozwoju. Wasze opinie sa niezwykle cenne, ale pamietajcie, ze GOD bedzie dodawal tylko te pomysly, które są zawarte w granicach rozsadku i tylko te, ktore uzna za przydatne i ciekawe.

Zatem, zanim cos napiszecie, zastanowcie sie prosze nad wypowiedzia...

I jeszcze jedno - ja tu pilnuje porzadku! Za wszelkie przejawy lamania regulaminu (typu: obrazanie, spamowanie, pisanie postow bez uzasadnienia) bedziecie srogo karani!

Jestem przedstawicielem gildii Valentina na tym forum.

Ostatnio edytowany przez Valentina (2009-05-27 14:27:09)

Albus Dumbledore to ja, a tu jest moja gildia Valentina. Jesteśmy pogromcami Power Rangers!

Valentina RULEZZZ!!!

#2 2009-05-27 11:08:58

Rothmans

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Poprawki

Będę pierwszy ale cóż ... Na OTS'ie sa Traning Monki na których cały dzień siedzi noobek z botem i wbija skill. Lepiej by było gdy od wejścia do Traning Room'a po 20 minutach kikało do depo (( kto ma bota ten rządzi )). Potrzeba wiecej domków bo nie ma żadnych wolnych

Ostatnio edytowany przez Rothmans (2009-05-27 11:10:32)

#3 2009-05-27 11:25:56

Eltax

Administrator

Punktów :   

Normalnego gracza bez bota kicknie po 15 minutach ale oni maja skrypty na to zeby ich niewywalalo a co do domkow zrobilem ich dosc jak narazie niemam zamiaru robic domkow dla kazdej osoby ktura juz nieznajdzie wolnego

#4 2009-05-27 14:04:55

Valentina

Moderator

Punktów :   

Co prawda już o tym błędzie mówiłem Eltaxowi na gg, ale cóż - bedzie to dla was teraz ostrzeżeniem. Otóż ozdoby na ścianach w domkach znikaja po kazdym cleanie. Spowodowane jest to tym, że na ścianach domków nie ma PZ. Nie martwcie się, da się to naprawić, ale jest to czasochłonne. Więc nie wieszajcie niczego na ścianach w najbliższym czasie!

Teraz drugi błąd - meble:

Otóż meble są pomylone. Jeżeli chce kupić kamienny stoł (stone table), których używam w mojej galerii, to muszę kupic pianino, gdyż jeżeli kupie parcel ze stołem, to dostane chyba bamboo drawer. Wielu mebli w ogóle nie ma (np. red sofa chair), za to w ofercie sklepu jest nawet koryto (chyba w parcelu z bookcase)!

Trzeci błąd - trofea:

Nie wiem dlaczego, ale z potworów nie wypadaja trofea do domków (np. Demon head), Z tego co wiem, w tej wersjii Tibii powinny być, ale z racji tego braku PZ na ścianach, ten problem nie jest taki pilny do zalatwienia.

Co powinno być dodane/zmienione?

Otóż jakieś nowe miasto by sie przydało (np. coś ala Kazordoon z jakimś krasnoludzkim królem), albo jakieś klimatyczne expowiska, nie takie proste plansze z potworami. Klimat umila expienie.

W dodatku przydali by sie jacyś nowi NPC, którzy zlecali by fajne questy...

Uzbrojenie nie powinno być takie łatwe do zdobycia, powinny być jakieś rare (golden set mozna wylotowac z calkiem łatwego questa, DSL tez nie powinny byc tak latwo zdobywane). W końcu fajnie byłoby się pochwalić czymś, co nie każdy ma...

Ten nowy quest jest bardzo fajny, ale nagroda jaką się za niego dostaje jest niegodna trudów jego przejścia. Gram sorcem i jedyne co moge zrobić z tymi pancerzami, to do galerii dodac... Z POI było o wiele lepiej...

Ostatnio edytowany przez Valentina (2009-05-28 11:16:26)

Albus Dumbledore to ja, a tu jest moja gildia Valentina. Jesteśmy pogromcami Power Rangers!

Valentina RULEZZZ!!!

#5 2009-05-28 08:08:22

Rothmans

Nowy użytkownik

Punktów :   

Może mnie nie zrozumiałeś mówie o TP do Depo po 20 minutach na treinach.... Grałem na takim OTS gdzie taki system był i jakoś nikt nie siedział na bocie 7 godzin dziennie....

Ostatnio edytowany przez Rothmans (2009-05-28 08:08:44)

#6 2009-05-28 11:22:09

Valentina

Moderator

Punktów :   

To ty nie rozumiesz - jeżeli trenisz bez przerwy wiecej niż 15 minut, to cie gra wywala. TP do depo niewiele tu zmieni... Boty mają skrypty na naprawdę wiele rzeczy, pozwalające oszukiwać system OTSa. Taki Elf bot, czy auto click, mage bomb, to aktualnie najgorsze poblemy i wierz mi, Eltax robi wszystko, by to wytępic... Az zal mi boterow, ktorzy nazywaja sie PrO... Jak mozna botowac na OTSie?

A tak nawiasem, mam pytanie: Kto wie do czego służy ta dzwignia na koncu expowiska z nightstalkers (tego bez hellhounds)? Gdy ją przesuwam, nic się nie dzieje...

Ostatnio edytowany przez Valentina (2009-05-28 11:37:09)

Valentina RULEZZZ!!!

#7 2009-05-28 12:40:30

Rothmans

Nowy użytkownik

Punktów :   

Nie mówie o wywalaniu z gry po 20 min tylko o Tp do depo. Każdy kto dostanie Tp musi przejsc znowu do trening rooma wejsc i po 20 minutach znow Tp do depo. Znudziło by sie im i by nie botowali na trainach. A i jeszcze jedno zauważyłem u palka że jak uzywa sie manaruny to nie hita w potworka przez okolo 5 sekund. Prosze to poprawic zeby uzycie manaruny nie blokowało hitów z bolta/assasina/arrow itp....

#8 2009-05-28 13:32:26

Valentina

Moderator

Punktów :   

Nie znudziloby im sie, za 3 zbyt dlugie przesiadywania w training room w jeden dzien, powinien byc ban na tydzien.

Gdy caly czas klikasz na monstera/gracza to walisz go jak z maszynowki... Pomaga w tym takze auto click... To jest blad?

Stanowczo trzeba podkrecic mas flame sorca, ktore przy mas frigo wysiada... W ogole sorc wypada slabo na tle druta, z tych najlepszych magow tylko kilku jest sorcami np. Kiciak i Albus Dumbledore, reszta top magow to same ED... To o czyms swiadczy...  Dzieki sile mas frigo Druid najszybciej bije kolejne mlvle, sorcowi pozostaje silny, ale za to slaby w zakresie skillowania mlv mas dark...

Kolejna sprawa - SDki. Na wyzszych lvlach powinny byc podkrecone, bo czasami walka solo z duzo slabszym graczem moze trwac ok. 10-15 minut, szczegolnie boterem (jezeli atakujacy nie boci). SD to wlasciwie najlepsza bron magow w pvp, nie powinna byc taka slaba... Powinny byc normal sd, super sd itd. Knight po glupim enchancie ma sworda 100 atk i 100 defa, w dodatku nieograniczone ladunki do niego... Juz wtedy jest grozny, a jak ma dobre skille to jest niczym terminator...

Gdzie jest system bounty huntings? Pomagaloby to w walce z boterami i glupimi pk!

A i jeszcze jedno - mega mana runy nie będzie... To moim zdaniem dobrze, bo mega mana runa zlamala by system pvp (solo nikt by sie przez takie utamki nie przebil)

Ostatnio edytowany przez Valentina (2009-05-28 13:47:22)

Valentina RULEZZZ!!!

#9 2009-05-30 11:47:21

Veronix

Nowy użytkownik

Punktów :   

Wracajac do sprawy z botami to zacznijmy od tego , ze botowal by kazdy kto by mial bota a wy macie niesluszne pretensje to jest wasza wina jesli byscie mieli mozg ogarneli byscie sobie bota i byscie nie mieli pretensji o to. Wiec na ten temat poprostu Zamknijcie ryje bo to jest bezsensowne z waszej strony. Pozdro

#10 2009-05-30 21:43:05

Valentina

Moderator

Punktów :   

Chłopcze, jeszcze raz taki tekst i masz bana! Teraz ci odpuszcze, ze względu na twój wiek...

Po pierwsze - chyba ty nie masz mózgu, OTS jest ostatnim miejscem, na którym ktoś normalny używałby bota. To, że inni tak robią nie oznacza, że i ja muszę. Botowanie to oszustwo pod każdym względem, oszustwo prowadzi do chaosu i syfu, a z tym na OTSie trzeba walczyć.

Pretensje nie sa niesluszne, sa bardzo sluszne, bo kazdy moze byc wielki oszukiwajac - nie wiem tylko, jaka z tego plynie satysfakcja...

Wiem co to są boty, ale jestem przeciwnikiem używania ich na OTSach.

Pamiętaj moje ostrzeżenie, chłopcze! Dzieci botow tu nie potrzebujemy, w dodatku nie potrzeba nam trolli! To jest forum dla porządnych graczy, którzy chcą jak najlepiej dla tego OTSa.

Ostatnio edytowany przez Valentina (2009-05-30 21:50:30)

Valentina RULEZZZ!!!

#11 2009-05-31 17:11:27

Wuja

Nowy użytkownik

Punktów :   

Ja bym zrobił manarune od lvl i mlvl.

Bo co to ma byc 100 ed mr 3000 a 1000ed tez tyle.

Tak samo ek jest uniwersalny.

Prosze mr od lvl i mlvl..

#12 2009-06-01 10:47:12

Veronix

Nowy użytkownik

Punktów :   

Nikogo nie obrazilem wiec mi mozesz narobic!!

#13 2009-06-01 12:50:05

Valentina

Moderator

Punktów :   

A fragment twojej wypowiedzi na nie lada poziomie? Cytuję:

Veronix napisał:

jesli byscie mieli mozg ogarneli byscie sobie bota i byscie nie mieli pretensji o to. Wiec na ten temat poprostu Zamknijcie ryje bo to jest bezsensowne z waszej strony.

Widzimy tu więcej, niż jedną ujmę, kierowaną do notabene porządnych graczy...

I jeszcze to:

Veronix napisał:

Nikogo nie obrazilem wiec mi mozesz narobic!!

Takie słowa do moderatora?! Ten poziom jest niedopuszczalny, trollu! W dodatku udajesz niewiniątko, chyba się popłaczę...

Albo przeprosisz za swoje karygodne zachowanie i się poprawisz, albo ban ip - wybieraj

Jeżeli macie jakieś pejoratywne sugestie względem nie botowania na OTSach, to proszę bardzo, wyrażajcie je, ale nie w tym wątku i nie obrażajcie przy tym nikogo!

Ostatnio edytowany przez Valentina (2009-06-01 13:12:28)

Valentina RULEZZZ!!!

#14 2009-06-01 17:24:10

Veronix

Nowy użytkownik

Punktów :   

Mam na ciebie wyjebane paszczoze pierdolony. Teraz sie nie dziwie ze jak byles maly ze ci stara przywiazywala kielbase do szyji zeby sie z toba chociaz psy bawili uahahah a na tibi pogadamy kozaku  mam wyjebana na tego bana jest taki zalosny jak ty mistrzu ciagniecia fujarek

Stopka forum

RSS